Oppmåling og prosjektering

For å lage en benkeplate eller glass over kjøkkenbenk må ditt kjøkken eller baderom oppmåles først. Nordecos tilbyr oppmålingstjenester til alle sine kunder. Vi vet at hver millimeter teller, og kan ta nøyaktige mål i enhver situasjon, som gjør at vi kan installere dine benkeplater og glass uten problemer. Vi påtar oss også fullt ansvar for oppmålingen, som betyr at du slipper å bekymre deg for eventuelt manglende samsvar.

Før oppmålingen avtaler vår medarbeider et tidspunkt som passer for deg. Når oppmåleren besøker deg får du også se stein- og glassprøver, slik at du kan velge en farge og materiale for benkeplate eller glass over benkeplate som passer akkurat din smak. I sammenheng med oppmålingen utarbeider vi også et prosjekt for å kartlegge alle dine ønsker og betingelser.

På denne måten sikrer vi at resultatet av vårt samarbeid er en benkeplate og/eller glass over kjøkkenbenk, som tar hensyn til alle dine ønsker og behov. Produksjonstiden fra tidspunktet når bestillingen bekreftes er som regel 2-3 uker for materialer i vårt basisutvalg, og 3-8 uker for materialer som må bestilles. 4-6 uker for glassplate.

Se også andre tjenester: