Hvordan bestiller man?

Vi ønsker å inspirere deg, ved å by på en hyggelig kjøpsopplevelse med utmerket kundeservice og eksklusive produkter av høy kvalitet.

Nordecos tilbyr rask, nøyaktig og personlig service. Hos oss kan du være sikker på at du får en beste kjøpsopplevelse, og nøyaktig en benkeplate eller glass over kjøkkenbenk for som oppfyller dine forventninger.

Vår bestillingsprosess består av seks enkle trinn:

rådgivning -> preliminært pristilbud -> oppmåling og prosjektering -> korrigert tilbud og ordrebekreftelse -> installasjon og overlevering av bestillingen -> fornøyd kunde 😉

1. Rådgivning: la oss komme i gang og ta avgjørelser

Vi anbefaler å starte planleggingen av benkeplate og glass over kjøkkenbenk allerede når man prosjekterer kjøkkenet. På denne måten kan du helt fra begynnelsen ta hensyn til materialets særtrekk, generelle dimensjoner, og forskjellige alternativer. Enkelte materialer har også lengre leveringstid. Foregående bestilling av materialer som du liker bidrar dermed til kortere leveringstid for kjøkkenet.

Kontakt oss, og la oss diskutere hvilken benkeplate eller glass over kjøkkenbenk du foretrekker og ønsker. Vi gir deg en oversikt over tilgjengelige muligheter. Hvis du har eksisterende tegninger for kjøkkenmøbler, eller bare en enkel skisse med mål, og du vet hvilken benkeplate eller glassbakgrunn av hvilket materiale du ønsker, send denne informasjonen gjerne til oss. Men hvis ikke, er det heller ikke et problem. I dette tilfelle kan du kanskje selv måle foreløpige dimensjoner, ta et bilde, og sende det til oss.

Hvis du ikke finner et passende bilde i vår fotobank, kan du alltid sende oss ditt bilde. Vi endrer bildene du valgte, eller som du sendte til å passe til oppgitte dimensjoner. (Før utskrift av bildet sender vi deg en skisse på e-post for å bekrefte.)

2. Preliminært pristilbud: vi vurderer prisen og gjør oss klare for videre

På grunnlag av informasjon fra deg utarbeider vi deretter et preliminært pristilbud. Preliminært pristilbud er ikke bindende: det medbringer ingen forpliktelser, og det er generelt gyldig i 60 dager, med mindre annet er angitt.

I pristilbudet gir vi oversikt over materialkostnader, oppmålings- og installasjonstjenester. Vi legger også ved egne salgsbetingelser, som vi anbefaler sterkt å gjøre deg kjent med, og en oversikt over nødvendige forberedelser før oppmåling.

Hvis vårt preliminære tilbud passer til deg, tar vi kontakt med deg for å avtale et passende tidspunkt for oppmåling. Etter oppmålingen utarbeider vi et endelig pristilbud for deg.

3. Oppmåling og prosjektering: vi gjør klare planer

Vanligvis kan vi komme og oppmåle i løpet av 1-3 virkedager, og vi ber deg å være oppmerksom på at det kan ta 1-3 timer. Vår profesjonelle oppmåler besøker deg, gjør seg kjent med dine tanker, og henter nøyaktige mål for din benkeplate eller glass over kjøkkenbenk. Oppmåleren viser deg materialeprøver, og forklarer de forskjellige materialenes egenskaper og muligheter, som gir deg grunnlag til en endelig avgjørelse om farge eller materiale av din benkeplate eller glass over kjøkkenbenk.

Før oppmåling bør du ha alle skap ferdig installert. Skap skal være på deres endelige steder og festet. Dessuten skal alle skap være rettet inn på lik linje, dvs. satt på samme nivå. For oppmålingen bør du også ha planlagt plassering av vask, komfyr, kjøkkenarmatur, og stikkontakter.

Etter en egen avtale kan vi utføre bestillingen i henhold til tegninger og dimensjoner som du har levert oss, men i dette tilfelle kan vi ikke ha ansvar for produktenes egnethet og endelige mål.

4. Korrigert tilbud og ordrebekreftelse: vi definerer nøyaktige vilkår og inngår en avtale

Etter oppmålingen utarbeider vi et endelig pristilbud med nøyaktige dimensjoner og informasjon, som muliggjør oppstart av produksjon. Hvis pristilbudet passer, omarbeider vi det til en ordre, og sender deg en ordrebekreftelse, som inkluderer nøyaktig pris på varer og tjenester, leveringsfrist og betalingsvilkår. Ved bekreftelse av ordren mottar du også faktura: opptil 50% av ordrebeløpet skal betales på forhånd. Betaling av resterende beløp forventer vi etter installasjon.

Husk at etter oppstart av produksjon av produkter er det ikke lenger mulig å endre deres dimensjoner, materialer eller andre tekniske data.

5. Installasjon og overlevering av bestillingen: vi setter opp produktene

Fra ordrebekreftelse til installasjon av din nye benkeplate eller glass over kjøkkenbenk tar det generelt 2-3 uker for materialer i basisutvalg av benkeplater, 3-8 uker for materialer som skal bestilles. 4-6 uker for glass over kjøkkenbenk. Levering av bestillingen din på riktig tidspunkt er vår prioritet. Når produktene er ferdige avtaler vi et tidspunkt med deg når våre profesjonelle installatører kan møte opp.

Vi installerer vask og komfyr, men utfører ikke VVS- eller elektrisk arbeid. Vær oppmerksom på at dette kan utføres på neste dag etter installasjon, men silikonen som brukes ved installasjon skal tørke minst 12 timer.

6. Fornøyd kunde: vi gleder oss over vellykket samarbeid

Vi streber alltid etter å oppnå et resultat hvor etter installasjon og overlevering gjenstår det ingenting annet enn å være overrasket over hvor smidig hele prosessen var. Vi håper at du nyter fruktene av vårt samarbeid i lang tid, og hvis du trenger ytterligere råd eller hjelp, kan du være sikker på at vi er der for deg.

Cute young couple dancing at home

Godt å vite!

For alle Nordecos produkter og tjenester gjelder minst 60 måneders garanti fra installasjon, eller overleveringstidspunkt.

Se også våre anbefalinger om vedlikehold og garantivilkår.